Het bedrijf


Met meer dan 25 jaar werkervaring in de bouw was het in 2006 de tijd voor Jeroen Hazenberg om zelfstandig verder te gaan. En is aannemersbedrijf Hazenberg Timmerwerken “geboren”

Eerst vanuit huis en een bus vol goede gereedschap, maar al snel groeiden we uit ons jasje en sinds 2008 is Hazenberg Timmerwerken gevestigd aan de Eem 9 te Dronten. Begin 2012 volgde daar de Eem 11 bij. Hierdoor kwam een droom uit voor Jeroen en zo beschikken wij over een fantastische en volledig ingerichte werkplaats waarin wij ook alles kunnen realiseren op het gebied van houtbewerking. Omdat wij alles in eigen beheer produceren hebben wij een korte levertijd. Ook aannemers uit de omgeving maken reeds gebruik van onze diensten.

Wij hebben er bewust voor gekozen om “klein” te blijven. Hierdoor kunnen wij een persoonlijk contact met u als opdrachtgever opbouwen en zodoende aan al uw wensen inclusief tussentijdse wijzigingen voldoen.

Betekent dit dat wij alleen “kleine” klussen doen?….. Nee, integendeel, door een zeer prettige samenwerking met zorgvuldig gekozen onderaannemers zijn wij in staat alle soorten opdrachten aan
te nemen en daar de beste vakmensen op te zetten. Hierdoor wordt uw opdracht op perfecte en zeer zorgvuldige wijze uitgevoerd maar wel met ons als aanspreekpunt en eindverantwoordelijke.

Bent u benieuwd wat wij zoal voor u kunnen betekenen? Kijk dan gerust eens  op deze pagina.

Heeft u een vraag of wilt u een vrijblijvend gesprek om te kijken of wij iets voor u kunnen betekenen dan kunt u contact opnemen via het contactformulier. U mag ons ook altijd bellen op
0321-313204

 

 

© 2006-2019 Aannemersbedrijf Hazenberg Timmerwerken Dronten Created by Carissa Hazenberg