Onze diensten


De werkzaamheden die wij voor u kunnen uitvoeren zijn zeer breed, u kunt hierbij denken aan de kleinere onderhoudsklussen in en rondom uw woning en/of bedrijfspand, tot de grotere (ver)bouw en renovatie of het maken en plaatsen van maatwerkprojecten zoals veranda’s, carports en garagedeuren. Onderstaand geven wij u een overzicht wat wij zoal voor u kunnen betekenen. Staat uw klus of wens er niet tussen neem gerust contact op.

* Renovatie of nieuwbouw woningen en of bedrijfspanden
* Maken en plaatsen dakkapel
* Leveren en plaatsen dakramen
* Maken en plaatsen veranda’s
* Renovatie of nieuwe badkamer
* Maken en plaatsen carports
* Maken en plaatsen garagedeuren
* Maken en plaatsen tuinhuisjes en/of tuinschuurtjes

Wij beschikken over een volledig ingerichte werkplaats met een uitgebreide machinepark, waardoor wij in staat zijn alles te kunnen doen op het gebied van machinale houtbewerking. U kunt hierbij denken aan het produceren van kozijnen, ramen, trappen, deuren en maatwerk kasten en meubels.

Wij hebben een goede en betrouwbare samenwerking met diverse professionele partners. Hierdoor zijn wij in staat om uw gehele bouwproject van begin tot eind te begeleiden en realiseren.

Wilt u eens vrijblijvend met ons van gedachte wisselen of een offerte aanvragen? Neem dan contact op via het contactformulier. Uiteraard kunt u ook telefonisch een afspraak maken. Dit kunt u doen door te bellen met 0321-313204. Wij staan u graag te woord en denken graag met u mee.

Woonhuis 1Bedrijven  DakkapelDakramen

verandaSBadkamer 2

 

© 2006-2019 Aannemersbedrijf Hazenberg Timmerwerken Dronten Created by Carissa Hazenberg