Referenties


Uitbouw Dronten

In 2011 hebben wij onze uitbouw laten verzorgen door Hazenberg Timmerwerken. Al in de offerte fase onderscheidde dit bedrijf zich ten opzichte van anderen door enerzijds mee te denken en anderzijds een complete offerte neer te leggen, zonder verrassingen. Inbegrepen stucwerk bijvoorbeeld betrof de gehele muur (zowel de oude als de aansluitende nieuwe) en niet enkel de uitbouw.

De werkzaamheden zelf zijn conform planning uitgevoerd en opgeleverd, wijzigingen gedurende de bouw zijn zonder problemen ingepast. Zaken waarvan al tijdens de bouw bleek dat deze niet voldeden aan zijn of onze kwaliteitsnorm, werden meteen hersteld. Ook na de oplevering bleef de service van een hoog niveau. Een telefoontje was genoeg en in onderling overleg is overal uit te komen. Kortom, Hazenberg Timmerwerken is een kwalitatief goede bouwer, die meedenkt met de klant.

Fam. M. van Asselt (Dronten)

Scheidingslijn

Veranda bouwen copy

In 2013 wilden wij een veranda aan ons huis plaatsen. Na verschillende offerte’s te hebben aangevraagd, hadden wij bij Hazenberg Timmerwerken het juiste “gevoel”.  Offerte was keurig uitgewerkt en goed omschreven.

Na het bezoek van Jeroen (Hazenberg) was het voor ons gelijk duidelijk dat we hiermee verder wilden. Op een rustige en vakkundige manier legde Jeroen ons de voor- en nadelen uit en dacht echt met ons mee, er komen altijd meer dingen bij kijken dan in eerste instantie gedacht.

We hebben dan ook gelijk een kachel door Jeroen laten plaatsen.

Nu was het voor ons extra spannend, omdat Jeroen alles in onze vakantie heeft geplaatst. Jeroen hield ons d.m.v. email en foto’s op de hoogte.

Bij terugkomst was alles zoals we hadden afgesproken. Prachtig!! Geen onverwachte zaken, bovenverwachting en keurig schoon opgeleverd.

De veranda staat nu een jaar (2014) en we hebben er elke dag plezier van. Na oplevering is Jeroen zelfs nog langs gekomen om te informeren of alles naar wens was.

Kortom als men een betrouwbare,  schone en kundige aannemer zoek dan is Hazenberg Timmerwerken uit Dronten de juiste partner.

Fam. Busch (Dronten)

Scheidingslijn

Verbouwing winkel copy

Jeroen heeft inmiddels verschillende werkzaamheden voor mij verricht. Zowel privé als voor mijn winkel Thuis Lunch & Living in het centrum van Dronten.

Ik vraag hem graag voor mijn werkzaamheden omdat ik zo ondertussen weet dat als hij iets beloofd, hij het ook waarmaakt. Als hij het regelt, komt het ook goed!

Liesbeth Pruim
Eigenaresse Thuis Lunch & Living Dronten

Scheidingslijn

© 2006-2019 Aannemersbedrijf Hazenberg Timmerwerken Dronten Created by Carissa Hazenberg